1) true
2) true
3) false
4) true
5) false
6) true
7) false
8) true
9) true
10) false
just look it up dude its not hard, i got a lot of these from quizlet
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
C Poseidon, the God of the Sea
Explanation:
k-12 Took the quiz
Answer:
The loss of all English-held territory in France except Calais. A high number of casualties amongst the nobility, particularly in France. A decline in trade, especially English wool and Gascon wine. A great wave of taxes to pay for the war which contributed to social unrest in both countries.
Explanation:
Hope it helps!