1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aleksley [76]
3 years ago
10

What's the description of the tornado

English
1 answer:
Wittaler [7]3 years ago
6 0

Answer:

Tornado - A violently rotating column of air touching the ground, usually attached to the base of a thunderstorm. Tornadoes are nature's most violent storms. Winds of a tornado may reach 300 miles per hour. Damage paths can be in excess of one mile wide and 50 miles long.

Explanation:

You might be interested in
What element of allegory does this passage contain?
padilas [110]

Answer:  The answer is A The characters symbolize ideas.

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which details reveal the setting of the passage? Check all that apply.
iVinArrow [24]

Answer:

There is no answer choices.

Explanation:

5 0
3 years ago
What’s a good introduction to an argumentative essay about lowering the voting age to 16?
Mariana [72]

Answer:

Should the American government  allow people to vote at the age of 16 or not? Well my opinion on that is this: When you have a group of people with different opinions and judgments, allowing power among st all of them is not a good idea. There needs to be a higher power to take control. With that being said, in my opinion, early age voting is not a good idea. One of the many reasons is because, the brain does not completely develop until the age of 18, and for males it takes longer. People say that you make decisions when you are a teenager, and when you get older you regret them. It is very true, no I do not think that early age voting is a very good idea, especially with the way the world is going. It's going to take a bigger and  wiser person to bring us out of the deep hole  that We The People have dug ourselves into.

Explanation:

4 0
3 years ago
Please help me with this I only have 1 chance
Charra [1.4K]

Answer:

Taylor saw that the kids often needed first-aid supplies at games

Explanation:

The reason why its this answer "Taylor saw that the kids often needed first-aid supplies at games" Is because As you read the paragraph you can see that Taylor talks about the kids and how that kid hurt in games and in the second paragraph it talks about how he made the first-aid kit

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Question 2 of 10
puteri [66]

This question is incomplete. Here's the complete question.

Read An Editorial: It's time for a nation to return the favor (The Times-Picayune)

The author of the editorial "It's Time for a Nation to Return the Favor' is most likely a:

A. resident of New Orleans trying to get the federal government to

pay to rebuild the city.

B. politician considering how much money to spend on rebuilding

New Orleans

C. native of the South demonstrating why it was foolish for people to

settle in New Orleans,

D. meteorologist warning that stronger storms are likely to hit New

Orleans in the future.

Answer: A. resident of New Orleans trying to get the federal government to pay to rebuild the city.

Explanation:

The author is expressing a point of view from the perspective of a resident of New Orleans. This becomes clear every time he refers to the benefits of the city as "our". For example, he refers to "our ports", "our shores", and "our jazz".

The main purpose of the article is to convince the citizens of New Orleans to demand help from Congress to rebuild the city after it was flooded by Katrina.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • 90+100000= <br><br><br><br><br><br><br> Nxhxhdmjx
    7·2 answers
  • What do you ask your teacher when you miss a class
    14·1 answer
  • A mother trying to persuade her child to have an apple instead of chips as a snack
    9·2 answers
  • According to the passage, men have often been listened to because they tend to be _____________. a. physically larger than women
    12·2 answers
  • How did the Europeans view the Puritans based on Arthur Miller?
    12·1 answer
  • Read the following scenario and answer the question below A band of foreign revolutionaries has attacked a U.S border town. Whic
    10·1 answer
  • Which scenario is an example of a theme for a story?
    6·2 answers
  • Why is it important to make a supported inference?
    5·1 answer
  • Anita helps kepil into passive voice​
    6·1 answer
  • Read the passage, and then answer the question.
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!