Answer:
The answer is "will be meeting"
Explanation: This is because in the sentence it says "next week" which refers to a day that hasn't come yet and it is future tense. So therefore the answer would be "will be meeting"
Hope this helps<3
A cause-and-effect relationship is signaled by the words "But since."
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
I believe the answer is: B. the shooting of an unarmed rider.
In the speech, there is a dark connotation that made by the speaker when he mentioned the shooting of unarmed riders who are not willing to conform to their orders. Especially to the lower ranks who are bound by the orders from higher officers.
Answer:
After school the next day, Jonas reports to the Annex of the House of the Old, where a desk attendant unlocks a door and respectfully directs Jonas to The Receiver's room. Jonas is surprised because no doors are ever locked. The attendant tells Jonas the locks are for privacy, which the Receiver needs to do his job.