<span>Olivia refuses to marry Duke Orsino because D. her brother has died and she is in mourning. When the play starts, we find out that Olivia's brother died quite recently. We also find out that Olivia is wearing a black veil to honor his death, and that she will not take it off, or marry anyone for another seven years, while she is in mourning. </span>
Answer:
that's a long a z z paragraph
Answer:
the answer to part A is "Increased awareness of the dangers of ocean pollution are creating interest in Pozzi's art."
and the answer to Part 2 is "She now has more than 70 pieces in three exhibitions currently traveling throughout the United States. She also has requests from overseas."
Explanation:
i took the test and got it right :)
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.