Answer:
The main message of this passage is that even though we might feel like there is silence, there is always our thoughts that aren't quiet.
Explanation:
When Jack London explains the setting as " the lone and silent land," it shows that there is really nothing that could cause harm to the character. As London goes on in the passage, he begins to describe " the hunting cries..." and how "they sent surges of fear through the toiling dogs." This represents the thoughts of everyday people and the fear of the unknown. London then goes on to say " I wisht they'd strike game somewheres, an' go away an' leave us alone." "They do get on the nerves horrible." These quotes represent the racing thoughts of the two characters, Bill and Henry, and how, even in the silence of the night, their thoughts are still heard loud and clear in their heads about the possible creatures that lurk in the dark.
One is that when Gregor dies, his family members begin new lives as they all have careers. His farther is now energized and Cete can get married now too.
Answer:D. Although fireworks are fun, they can be quite dangerous if
mishandled
Brainlylist
just dont do it. simple. play some jenga or deipio
It is important to determine if a site is biased because this means that you are not obtaining the right information. If a site is biased, then you can only hear one side of the information. You will not be able to obtain the information you need thus, you probably will get a wrong information.