The first one is not true directly. However they use the media for fundraiser announcements and pleas for more money. This is probably the second best answer.
I think B is the answer. The media is intended to communicate information. What elected officials are doing is information <<<<
Unfortunately C is also correct. The media is used to spread messages (sometimes labeled propaganda.) Which to pick?
And so is D. Gallop polls certainly are of great interest to the media, also as much as they are of interest to the elected officials.
Answer:
The US victory in the Spanish American War resulted in the Us gaining possession and/or control of many new territories. These and other territorial gains resulted in the creation of a new far flung empire. ... In 1895 Hawaii became a US territory.
Answer: He wanted to make peace.
Explanation:
The reason for President Houston meeting with the leaders of the Comanche and ten other Native American groups in October 1844 was to make peace.
The president met with the leaders which also included Buffalo Hump, so that a boundary would be established whereby the Comanches will be allowed to roam and also the Texans will be allowed to live in peace.
Answer: From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience?
Explanation:
Fred Hampton was an activist. Activist play one role in the society and that's speaking out the wrongs in government. In doing such, they might be attacked by the ruling government or those benefitting from the government. In most cases, they might be set up for death and people may not really know but would just hear that an activist was killed
From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience
The correct answer is: "it violates the right to privacy".
The USA PATRIOT Act was enacted in 2001 as a reponse to the September 11 attacks and signed by President George Bush. The name of this act is actually an acronym which stands for "Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001"
The Patriot Act in its Tittle II confers increased powers to surveillance agencies and bodies dependent of the federal government. Its promoters argued it was a necessary measure to suceed on the war against terrorism. On the other hand, its detractors claimed that these provisions went against individual freedoms and basic civic rights.