1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mash [69]
3 years ago
10

THE STORY IS THE FIRST DAY OF SCHOOL

English
1 answer:
torisob [31]3 years ago
3 0

Answer:

The mood at the end of the story is one of nervous hope and fear. The mother knows that her children going to a new school as an act of defiance against segregation is as brave as it is risky.. She is afraid and yet she chooses to go ahead with it because she knows how important it is for them as a community and race.

Explanation:

You might be interested in
“there!” Said the mouse, “you laughed at me when I promised I would repay you: but now you see, even a mouse can help a lion
Svetach [21]
What’s the problem? I don’t see a question here
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
BRAINLEST HELP PLEASE
Keith_Richards [23]

D) Ethical conduct

Explanation:

Ethical conduct is acting in ways in which the society believes certain things should be conducted which they think are good values. According to the scientific research children learn from their surroundings and develop a thinking and behaviour which is influenced by the society.

As indicated by logical research, kids gain from their environment and creative thinking and conduct which is impacted by society. Since kids need some moral conduct as they grew up, so they would not encroach on any other person's life.

4 0
3 years ago
Consider this student response.
Svetach [21]

Answer:

d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.

Explanation:

The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.

From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.

Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.

3 0
3 years ago
(Look in link)Down below.
Nuetrik [128]
The thethe answer is B
7 0
3 years ago
When I was younger, I used to catch lightning bugs in jars with my grandmother, mother, and cousins.
jeyben [28]
1. A
2. B
3. C
4. D
Hope this helped! btw they all went in order lol XD!
7 0
4 years ago
Other questions:
  • What rhetorical device is seen in the following quote from the new testament?
    13·1 answer
  • Which excerpt from "Mary Cassatt: Artist and Trailblazer" best supports the idea that Cassatt blazed a trail for future female a
    5·2 answers
  • What step is missing from the list below, which presents the steps of writing a biography in order?
    6·2 answers
  • Which quatation can best be described as conveying the idea of freedom
    6·1 answer
  • 50 POINTS!!!
    6·2 answers
  • Which statement MOST accurately defines the concept of journalism?
    8·1 answer
  • Which sentence uses a comma correctly? *
    11·2 answers
  • Will the narrator submit to "the will of our brothers"
    9·2 answers
  • Can someone help me due date is today i mark you as brainliest
    13·1 answer
  • Help me urgent please please
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!