The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
a) The Amalgamated trade union won the strike.
Explanation:
The Homestead Strike was a labor dispute between the Carnegie Steel Company and the Amalgamated Trade Union. There was a battle between the replacement workers that were hired after the strike started and the workers that were on strike. A series of people died and many were injured. In the end, many supporters of the strike left and at the end workers had to return to work. The Amalgamated Trade Union left the strike weaker than before and the Company became stronger operating at full capacity.
Answer:
The answer is (founding a new monastic community)
Answer:
French was spoken at the English court
Explanation:
To capture John Hancock and John Adams