The answer to your question would have to be the discovery of coal
Answer:
Ulysses S. Grant
Explanation:
Ulysses S. Grant was born in 1822, and was the 18th president of United State, he assumed office in the year 1869. He was an American soldier, during the the American Civil War, Grant was the Commanding General of the United States that lead the army in the victory of the civil war before he assumed office. He was one of the pioneer for Congressional reconstruction during his time. During Grant administration there was a lot of stealing from the government, as well as corruption in various form and series of dishonesty. Grant died in 1885.
Answer:
According to a blog maintained by the History Department at Harvard University, Rome was a republic for 450 years until it became an empire under Julius Caesar.
The British Museum has determined that the fall of the Roman Empire took place by the fifth century AD
These two senteces above are used in the passage to show credibility.
This is because they make reference to two institutional authorities that have credibility and prestige in academic history, and the cultural world: the History Department at Harvard, and the British Museum.
In other words, the Harvard and the British Museum are the sources of the passage.
The Articles of Confederation was our first plan of government after the Revolutionary War. One success this plan of government had was in how it dealt with the organization and the sale of western lands.