Proper politics, effective governing, and the correct way to use the military and fight a war. Machiavelli's big change from the norm at the time was to see the military as a natural extension of the political part of government. He purported using the military to help get political agendas accomplished.
Hope that helps
Answer:
because he believes that after death he will be able to stay with Catherine.
Explanation:
In Wuthering Heights, Heathcliff and Catherine can not be together. The death of the beloved Cathy shakes Heathcliff deeply and leaves him tormented by the situation. In addition, Catherine's ghost lives trying to establish contact with Heathcliff, but as much as he wants to see Catherine again, he can not see the ghost. Heathcliff loves Catherine unconditionally and believes that only death will allow them to be together, that's why he is calm with the proximity of his own death, because dead he will see catherine again.
Answer: The main type of conflict in this part of the text is <u>person vs. society.</u>
Explanation:
In the text, it is described that Ernesto, a sixteen-year-old, is discriminated against due to his race. Discrimination on the basis of one's skin color is an issue that was largely present in the past, which some people still face. This is a conflict between an individual (Ernesto, in this case) and the society (fans), because people who discriminate black people against are often in majority. Ernesto and his team need to be united in fighting this racial prejudices.
A passage exists simply as a part or section of a written work, either fiction or non-fiction.
<h3>What is passage?</h3>
A passage exists simply as a part or section of a written work, either fiction or non-fiction. Some declare that a passage can be as quick as a sentence, but most consist of at least one paragraph and usually several.
Your life depends on heat. In fact, every living thing depends on it. Without heat, every living thing would (1) be frozen to death. All living things get their heat (2) from the sun, which provides the conditions in (3) which life is possible. Since the dawn of history man has been able to make(4 )their own fire. He has been able to release the sun's heat that is trapped in things (5) such as wood, coal, and oil. And he has been able to use this heat. Heat has (6)more civilization possible. With heat, man could (7)melt metals. As man used metals and fuels, industries grew. As a (8)machinery engines were invented. These are machines that convert heat energy (9)into mechanical energy. Engines can do the (10)work of many men. Without heat, industrial civilization would be impossible.
To learn more about passage refer to:
brainly.com/question/24729251
#SPJ2