The details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>are to:
- Satisfy the protesting players
- Shame the racist fans
According to the given question, we are asked to show which details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>
As a result of this, we can see that from the complete text, there is the issue of racism from the fans which led to protest from the players and Andy asks to write a letter at the end of the game so that he could satisfy the protesting players and <em>shame the racist fans</em>.
Read more about racism here:
brainly.com/question/19891893
<span>The correct answer is B. old age. It is a common saying that over time, as people grow old, they become more like children again. At first this is only psychologically but usually at one point when people are too old they also need physical help as if they were children, having to wear diapers, be fed, and many similar things.</span>
Answer:
A)A word used to connect independent clauses.
Because An independent marker word is a connecting word used at the beginning of an independent clause. These words can always begin a sentence that can stand alone. When the second independent clause in a sentence has an independent marker word, a semicolon is needed before the independent marker word.
Answer:
DON'T KNOW
Explanation:
I DON'T UNDERSTAND THIS QUESTION, UNLESS IT'S A POEM IT'S A 10/10
Answer:
people are vegan mostly because they believe that eating meat and using animal products is cruel. Another answer may be that they believe that "meat is bad for the enviorment."