The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
Add
Administrate
Agree
Answer
Appreciate
Arrive
Ask
Attend
Attract
Beg
Believe
Belong
Board
Boil
Broil
Call
Carry
Change
Chat
Claim
Clean
Climb
Close
Collect
Compete
Complete
Confirm
Consider
Continue
Cook
Copy
Cross
Decide
Declare
Decorate
Demand
Discuss
Dress
Elect
Eliminate
Employ
Enjoy
Enter
Entertain
Exchange
Excuse
Expect
Extend
Fasten
Fill
Answer:
I was surprised by his sense of humour.
Explanation:
I don't have much idea about passive voice but I tried
Answer:
Hurricane Sandy was definitely a very difficult time for everyone in the northeast region. Initially I did not realize how hard it was going to hit us, because the previous year Hurricane Irene did not have such a strong effect on my town. Of course we did not leave the house, and there were a few fallen trees, however it did not affect us like Hurricane Sandy did.
Even though I wasn’t expecting a very severe hurricane, my parents still prepared for the worst. They requested me to come home and stay even though many of my friends were still on campus. I figured being with my family during this difficult time would make the most sense. When the hurricane hit initially we did not lose any electricity even though many families around us did. My sister and I decided to end our boredom by watching random television shows, and just as we found something that interested us, the power went out. We were hoping it was just a quick power shortage, and that the power would be back within the hour. We were in for a big surprise. We did not have warm water or power for five days.
For those five days we charged our laptops and phones inside of my mom’s car, and used them until they had to be charged again and again. During that time, we went on a hunt for all of our old DVDs in our basement, and brought them all up one by one to watch on the laptop. We would listen to the radio from time to time to find out if there were any updates regarding the power outage. The entire time I couldn’t wait for everything to get back to normal so I could return to school and start enjoying my life again.
It was one afternoon when my mom and I were in the car listening to the radio, when I realized that we didn’t have it nearly as bad as people in other ...
The correct answer is B) Voice