Maybe I’ll come to you in your dreams with my hair in braids and crying because the kitten in my arms is dead; maybe I’ll be the touch of a breeze that whispers to you as it goes by; maybe I’ll be one of those gold-winged larks you told me about, singing my silly head off to you; maybe, at times, I’ll be nothing you can see, but you will know I’m there beside you.
She wants her brother and her parents to remember her as she was in her life rather than “the other way,” which refers to the way her body will be affected when it is out in space. Though the entire story is quite sad, this part is the most filled with emotion and, for me, the most difficult part to get through.
What helps me get through that part is to remind myself that here on Earth, we have options. This type of situation in which only one option exists does not typically arise in real life. The setting of the story—a space ship on a mission to deliver medicine—is unrealistic if not impossible today. Though there are real life situations in which a person’s life has to be sacrificed for the greater good (such as war), there probably cannot be, and will never be, a situation where a young girl has to die in such a cold and calculated manner. On Earth, we have learned to come up with creative solutions to problems so that if a situation like this were to occur, we would find a way out of it. I like to believe that, as humans, we do everything we can to spare the lives of the innocent at any costs.
Geijer’s comment supports MacGregor’s point because:
- It illustrates the popularity of tea in Britain during the 1800s.
<h3>What is the main point of the text?</h3>
The passage highlighted the importance of tea to the British people in the 1800s and the beginning of the 1900s.
The figures that were portrayed in the passage support the point that tea consumption now marked the lives of the Britons. So, option C is right.
As it got cheaper, tea also spread rapidly to the working classes. By 1800, as foreigners remarked, it was the new national drink. By 1900 the average tea consumption per person in Britain was a staggering 6 lbs (3 kilograms) a year. In 1809 the Swede Erik Gustav Geijer commented:
Next to water, tea is the Englishman's proper element. All classes consume it . . . in the morning one may see in many places small tables set up under the open sky, around which coal-carters and workmen empty their cups of delicious beverage.
Learn more about tea consumption in Britain here:
brainly.com/question/25757128
#SPJ1
Answer:
a is the answer the first one
a place where outsiders were not welcome
Explanation:
can i have brainliest plz
Etymology takes into consideration of how words have changed in terms of their meanings, forms, and their history.