Answer: Andrew R. Sriubas
Explanation:
This question is based on the article, <em>"Smart billboards are checking you out - and making judgements". </em>
In this article, Andrew Sriubas, chief commercial officer at OUTFRONT Media, tells of how the billboards will be able to read the data of cellphones but not who owns the data. It will simply read things like their home address, ethnicity and age and recommend ads based on that.
Sriubas does not believe this to be an invasion of privacy because the more intimate details of the person will not be known such as their name.
Answer:
B.
Explanation:
Im not sure how to explain it, but after reading the line, this one makes the most sense to me.
Answer:
I think the answer is B. (Sonar systems allow animals to "see" using their ears.)
Explanation:
By process of elimination:
A. is incorrect because this statement is only indicated in lines 4 to 7. It is no way the central point of the paragraph.
C. is incorrect because; while the passage mentions that bats are nocturnal, It gives no indication as to whether it (the bat) is also small. Nevertheless, the passage also talks about whales which are the literal opposite of small.
D. is a very tricky option because it is actually implied in the paragraph. Personally, I think D is also a correct answer but my first choice is still B. because of the final statement on human application of sonar systems.