That he cares for him and doesn’t want him to feel unwell because he doesn’t want to see him in that state
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
Answer:
Amir was 12 years old when he recalls an event that occurred in 1975. So the answer would be 1975.
Explanation:
Harry’s parents were killed by voldemort when he was a young boy. this means that until he was 11, he had no real family whatsoever considering that the dursley’s treated him so poorly. we see a desperate side of harry usually in this book because he has been brought into this world where he realizes that he belongs in. this is why he is a protagonist