Answer: The second option the last one.
Explanation:
Answer:
The narrative voice in this passage shows that Squeaky has little respect for people she thinks are shallow.
The quotation "a dumb question like that doesn't deserve an answer" demonstrates a lack of respect for Mary Louise. Additionally, the passage mentions that "it's not a smile at all" which describes a sense of shallowness.
So the answer is A.
hope it helps answer the question!
Answer:
-She considers the physical characteristics of her guests when thinking about the Tuppers.
- She blames some of her problems on Elaine, whom she wants to use to gain access to Oliver Farnsworth.
Explanation:
Answer:
Make a normal letter starting off with your address, date, name, company you are writing the complaint to, and the location of that company. then start off by saying dear "person". You also want to say "Re: Steam Iron" because you are replying about that.
make a paragraph or a few paragraphs about what is wrong with what you ordered.
end your letter by saying something like "Sincerely (Customer)"
|Address|
|Address|
|Date|
| Your Name |
| Company you ordered from |
| Address from the company |
| Address from the company |
Dear, "Person"
Re: Steam Iron
|Complaint paragraph #1|
|Complaint paragraph #2|
|Complaint paragraph #3|
Sincerely,
(You)
Answer:
The brooch had a courage like the rock
Explanation:
I think that's the correct sentence