Answer:
She was told by her mother that Fide’s family was very poor, and was therefore surprised when she visited Fide’s house and was shown a beautiful basket made by Fide’s brother. Because in her mind Fide was poor and nothing else, she didn’t think that they could actually produce something
Answer:
Neuroscientists are scientists who study the nervous system.
Explanation:
Neuro means relating to nerves or the nervous system. Scientist should be self explanatory. Hope it helps :)
Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.