1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Naddik [55]
3 years ago
7

Question 1 (5 points)

English
1 answer:
Olegator [25]3 years ago
4 0

Answer:

c) Biology and experience

Explanation:

Physical development can be defined as the physical and biological advancement, as well as refinement of gross and fine motor skills that occurs in human beings between birth and adolescence. As children grow physically and psychologically, the ability to use and control their body increases. Similarly, they acquire knowledge and experience from their peers, family and environment as they grow.

This ultimately implies that, physical development involves the growth of a child and his or her ability to use muscles, bones and other body parts to perform some specific skills.

Hence, physical development is determined through biology and experience because it is typically based on factors such as weight, height, sexual development, intelligence, head size, etc.

You might be interested in
Use the drop-down menus to identify each type of evidence.
Solnce55 [7]

Answer:

1.) Empirical

2.) Anecdotal

3.) Logical

Explanation:

The first evidence could be classed as empirical as it is drawn from data and observation made and tested using scientific research, the conclusion drawn from scientific data research or analysis on s called Empirical evidence.

The second is Anecdotal simply because the cinckudon reached is based on personal volition or observation. This is merely a factual evidence which cannot be proven by scientific research.

The third is logical as conclusion is reached based on reasoning, Here, it is deduced that eggs are relatively inexpensive sources of protein and easy to cook. Hence, inferences drawn or conclusion reached from deductive reasoning are gives factual evidence.

3 0
3 years ago
What the boys think they see<br>on the merintain (describe :​
BabaBlast [244]

Answer:

Samneric believe they've seen the beast.... that they've seen it claws, teeth and all..... and that it followed them as they ran away.

Explanation:

They see a fallen parachuter but they let their imaginations get the better of them. They think it is a beast becasue they can see the flapping of the parachute in the wind.

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
In “No Gumption,” how does Russell show he may have some gumption after all?
cricket20 [7]
The answers would be "He sells some magazines" or "He decides he wants to be a writer.", since Gumption means to be resourceful or have spirited initiative.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence has a gerund or gerund phrase that functions as an appositive?
AlekseyPX

Answer:giant seqouis invite a favorite tourist activity taking photographs

Explanation:

3 0
4 years ago
Select the correct text in the passage.
Fiesta28 [93]

the correct text in the passage, the two parts of this excerpt from Leo Tolstoy's The Death of Ivan Ilyich reflect the author's opinion that the members of the rising middle class can never throw off their emotional masks is discussed below:

<h3>What is the summary of " The death of Ivan Ilyich"</h3>

The Death of Ivan Ilyich, regarded as one of the best examples of a novella, chronicles the tale of a high-court judge in 19th-century Russia and his suffering and passing due to a terminal disease.

Ivan Ilyich desired to cry, to be patted, and to be comforted; nevertheless, when his colleague Shebek arrived, Ivan Ilyich adopted a grave, solemn, and profound demeanor. More than anything else, this lie inside and around him tainted his final days.

Learn more about " The death of Ivan Ilyich" here:

brainly.com/question/1350943

#SPJ1

4 0
2 years ago
Other questions:
  • Which sentence expresses a primary theme developed in the passage? From the passage The Egyptian tomb
    11·1 answer
  • Read the excerpt below. Which of the following statements best summarizes the main idea of the excerpt?
    14·1 answer
  • It is difficult to _[blank]_ between Flora and Fiona, identical twins.
    6·2 answers
  • Definition of free climbing
    8·1 answer
  • PLEASE HELP ASAP!<br>Will be mark as BRAINLIEST and earn POINTS!​
    13·1 answer
  • What are Global Reasons​
    11·1 answer
  • 4. [03.02]
    11·2 answers
  • Someone please help thank
    14·2 answers
  • How does experiencing colors change the way jonas views his community
    10·1 answer
  • Wich idea best indicates that one of the author of the story is to persuade
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!