1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
natulia [17]
3 years ago
6

Read this excerpt from Immigrant Kids, by Russell Freedman. Edward Corsi, who later became United States Commissioner of Immigra

tion, was a ten-year-old Italian immigrant when he sailed into New York harbor in 1907: My first impressions of the New World will always remain etched in my memory, particularly that hazy October morning when I first saw Ellis Island. The steamer Florida, fourteen days out of Naples, filled to capacity with 1600 natives of Italy, had weathered one of the worst storms in our captain's memory; and glad we were, both children and grown-ups, to leave the open sea and come at last through the Narrows into the Bay. My mother, my stepfather, my brother Giuseppe, and my two sisters, Liberta and Helvetia, all of us together, happy that we had come through the storm safely, clustered on the foredeck for fear of separation and looked with wonder on this miraculous land of our dreams. The purpose of this excerpt is to help readers understand the excitement and relief immigrants felt upon arriving in America. that the Narrows into the Bay was a very dangerous passage. that Italian children were very sad after leaving their home country. the weather the immigrants experienced on that day in October 1907. Mark this and return
English
1 answer:
melamori03 [73]3 years ago
8 0

Answer:

the excitement and relief immigrants felt upon arriving in America.

Explanation:

took test on edge and got it right.

You might be interested in
Introduction on where you want to visit
Aleks [24]

Answer:We all have a place that we would like to visit at least once in our lifetimes. For me that place is Italy. There are many reasons why Italy remains to be my number one travelling destination. With a culture spanning more than 2500 years, it is among the few ancient civilizations that have stood the test of time and are still in existence today. As a result, Italy is the home to prehistoric sites and ancient monuments.

It is also the world capital of fashion and is the home to gorgeous beaches and ethereal land formations that are sure to blow everyone’s minds away. The language is also very beautiful-I mean the word romantic must have had its origins from the Italians, because of their seductive nature. And the Italian cuisine is without a doubt the best on earth. To be honest, there are so many wonderful places in Italy that I’m uncertain which places to visit first.

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Help please trying to get my work done lol and I have no clue what this answer is
Viktor [21]

its c!!! i know for a fact!!!

8 0
4 years ago
Choose the sentence that contains a misplaced modifier.
s344n2d4d5 [400]
It is <span>C: All the way down the lane and past the pins, my friends laughed at the sad path of my ball. 
</span>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Describe two reason why phirni is a good or healty food?
elena55 [62]
The dish is rich in Vitamin A and calcium, which keep the body and bones healthy. Phirni helps get rid of the burning sensation in the stomach when it is upset. The proteins and calcium in phirni can provide energy to your kid all day long. The dish is a wholesome addition to your toddler's diet
5 0
3 years ago
HELP ASAP WILL MARK BRAINLEIST
bekas [8.4K]

Answer:

exploratory

Explanation:

Because your explaining to your teacher the cause and effect.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • The narrator describes her arranged marriage with the word “liberty” in paragraph 54. Using evidence from the text, explain what
    6·1 answer
  • In writing, walk through the process of finding the main idea. Then, describe the main idea of the excerpt and why it is central
    10·2 answers
  • Create your own spooky poem 70 words,ill mark you brainiest, no copying plz
    10·1 answer
  • Which statement best summarizes Gilman's "The Yellow Wallpaper"?
    10·2 answers
  • What is mainly described in this passage from act 2, scene 1 of a christmas carol: scrooge and marley
    11·2 answers
  • Which sentence contains an adjective clause?
    9·1 answer
  • Has Anyone Completed The Romeo And Juliet Unit Test, English 9, 9th Grade, CCA???
    11·1 answer
  • MARKING BRAINLIEST!!Which statement is an effective claim? (5 points)
    14·1 answer
  • Okay so I don't know how to spell cucumber how do I spell it in english
    10·1 answer
  • Now Jim was a dreamer, but he was a thinker, too. And he thought one day that if he let his owner meet the cooter, he might get
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!