Explanation:
You can get greater control over the positioning of specific areas of text. You can take advantage of the text box.Text boxes can be usefulfor drawing attention to specific text. And skipping over a text boxes you might miss an important detail.
Answer:
This is all I can come up with.
Explanation:
The Cyclops in the epic poem "They Odyssey" are archetypal monsters. They have limited intelligence, a horrendous appearance, and are men-eaters. Men are not seen by Cyclops as intelligent creatures whose lives matter. They kill and eat them as if men existed to be a delicious little treat.
A: full of significance and purpose
Doppleganger in literature is a literary archetype of who meets his or her apparent double,with plot development.
Answer:
B). Men made the decisions regarding marriage and women did not.
C). Women's feelings about love were not traditionally considered.
D). Women in traditional society wanted to change their role.
Explanation:
The passage displays how women were traditionally considered inferior sex. They had been marginalized and suppressed for years and the passage aims to display that the women did not have an equal right to choose their life partners as the men had. Their emotions of love were not taken into consideration but the men possessed this right too. Basically, the women were the victims of gender discrimination in the traditional society and thus, they had an innate desire to change their role in society and get equal rights. Thus, <u>options B, C, and D</u> are the correct answers.