Answer:
hi, my name is Mrs. teacher and i was just notifying you that your son has been doing his absolute best job in class, he hardly interrupts and is always participating. i also wanted to let you know that next week is the parent teacher in person meetings that we have rescheduled due to the change of teachers on campus and this whole pandemic situation.
Well you can’t live without food and water because water hydrates you and well food keeps you not from starving cause it could possibly kill you I’m pretty sure so yea
It means to be in low spirits due to loss of courage or hope. Brainliest plz!!!
A. Readers gain insight into the narrator's belief that he is possessed by a demon.
This is the best option because the passage describes how he believes he has been possessed by a demon. From this passage, we don't actually know what happens once he is possessed. Option B says that it gives a reason for the narrator's behavior, but we don't know what that behavior is to make this a correct choice. Option C is wrong because first person invites us in to the narrator's mind. It doesn't not keep us at a distance. Option D is also not correct because we don't know anything about his treatment of a cat from this passage.