Answer: c
Explanation:
because he is the most responsible boy, and he assumes and is given leadership. More to the point, he wants to be rescued from the island. Hence, when the fire goes out, there is no signal fire, which means that no one will find them.
Answer:
"Can you believe what we just saw?"
"As they moved further down the walkway, the light became dimmer, and eventually they could not see anything around them"
Explanation:
This shows that the boys were amazed to discover an ancient cavern, creating a sense of mystery and awe in the passage.
<span>What te.au tried feelings while you read the text Coretti, my comrade?</span>
Answer and Explanation:
Although it may seem more beneficial, online learning has impacted students' mindsets in a very influential way. This is because students have to deal with the lack of social interaction and the greater distance between them and the teachers. This distance has hindered learning and left students less confident academically.
This type of lack of confidence can cause serious problems in students' general self-esteem, not only in academic terms, but in their personal lives, as academic difficulties may reflect in other areas.