Answer:
C.
Explanation:
"The Monkey's Paw' is a short story written by W. W. Jacobs. The story revolves around the magical monkey's paw that's been bought by Sergeant Major Morris.
<u>The given excerpt of the story reflects the falling action of story as with this passage the author ends the story. To draw the conclusion of the story, authro left it intentionally on the readers.</u>
<u>The given passage describes the falling action after the climax of Mr. White asking for his second wish of having their son back.</u>
<u>Falling action</u><u> is the second last element of a plot structure in which the tensions and drama of climax has been ceased. In the given excerpt, the tension has been ceased.</u>
So, the correct answer is option C.
The movie begins on what has already happened...
Answer:
Dear Diary, The adults are starting to get restless up here in this attic. Anne is bored and Margot does a lot of schoolwork. There is a lot of fighting. Anne and Mrs. Frank, Mom and Dad, and even Mr. Frank and Mrs. Van Daan. I hope this war ends soon. We are running out of food and we can't keep living like this.
Explanation:
To write an essay about a historical event, I would do research. I would consult textbooks, the internet, and other resources that have information relevant to a historical event that I am writing an essay on. To write an informative essay about a historical event, I would want a strong thesis statement, and strong supporting body paragraphs. I would want the body of my essay to be full of detail and factual information from my research (which of course you want to sight :)) Additionally, I would want to use strong transition words and powerful vocabulary. Finally, I would want my essay to be engaging.
Hope this helps :)
Answer:
Private citizens, corporations, and foundations already spend billions of dollars each year to support the arts.
Explanation:
The piece of evidence that best supports this claim is "Private citizens, corporations, and foundations already spend billions of dollars each year to support the arts".
Actually, who are the taxpayers? They are private citizens, corporations and foundations. That means if the government is using taxpayers' money to fund arts, indirectly it means that the billions of dollars spent each year to support arts are the monies of the private citizens, corporations and foundations. This then means that these private citizens, foundations and corporations are actually the ones supporting the arts through the taxes they pay.