Answer:
"Where Is Here?" takes place:
b. on a chilly, damp evening at sunset
Explanation:
"Where Is Here" is short story by author Joyce Carol Oates. The answer to this question concerning the setting can be found at the beginning of the story, in the first two paragraphs. Take a look at the evidence below:
<em>[...] when, one November evening at dusk, the doorbell rang</em>
<em>So, in the chill, damp, deepening dusk, the stranger wandered around the property</em>
Thus, we can safely say the story takes place b. on a chilly, damp evening at sunset.
Joyce Carol Oates in an awarded American writer born in 1938.
Answer:
B. to resolve a conflict
Explanation:
Option B is the correct answer because it shows the new state of Parvana. This tells us that something actually has happened before her hair started falling more and more.
This passage reveals what happened to her hair after her fell away. She began to feel differently. Her whole face brightened up.
This passage actually shows that a conflict is being resolve here. This brings the story to the conclusion.
Answer: C to stress that there are serious financial consequences to driving drunk
Explanation: i am 100% sure
We can infer here that what actually happened to Ned is that Mr. Reamer angrily carried him up to beat him up. If I am in Ned's shoes, I will be ashamed.
<h3>What is inference?</h3>
Inference actually refers to the conclusion that one arrives to after evaluating the available and necessary evidences. Inference is known to be reached after observation and experiments have been cried out.
We see here the way Mr. Reamer picked Ned shows that he was angry with what Ned said in Navajo.
If one is in Ned's shoes, such person will be ashamed. This is because such act looks insulting. Mr. Reamer, as stated in the passage is seen to be angry and to have to carry Ned like a puppy.
Learn more about inference on brainly.com/question/25913650
#SPJ1
Answer:
The phrase "spur of the moment" adds to the tone of the passage because it emphasizes the hard work that is required when you train for a marathon
Explanation:
This little reading called Marathon gives a full description of how people train for this kind of competition and all the hard work that people have to do to be able to take the challenge, it is not only about the time or preparation but also about the long term project this represents being the mining of spur something that is made without any preparation the phrase shows that it is all the opposite.