The phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
- This is because the word impetus is a noun in which the phrase "desegregation across the country," modifies accordingly.
- A noun phrase modifier is two or more words that illustrate or describe a noun.
Hence, in this case, it can be concluded that the phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
Learn more here: brainly.com/question/18201206
The excerpt reflects the viewpoint of Federalists.
The above appreciations can be found in Alexander Hamilton text "The utility of the union as a safeguard against domestic faction and insurrection." In it, the idea of the Confederate Republic defined by Hamilton as an <em>assemblage of societies</em> is characterized. It defines the extension up to which democracy should operate.
Thus, the ideas in the excerpt are also, some of the ones that constitute what Hamilton referred to as the <em>science of politics and representation</em>, which contained elements that categorized an innovative government as the US is.
Answer:
To keep workers happy and producing goods for war
Explanation:
The National Industrial Recovery Act set up in 1933 made room for collective bargaining. The 1935 National Labor Relations Act (Wagner Act) also required businesses to bargain well and fairly with any union supported by the majority of their workers. This acts fell within the period of World War II and helped to keep the workers happy and encourage more production of goods for the war.
Answer:
The answer is below
Explanation:
The two tactics used by nations outside of South Africa to encourage the end of apartheid can be summarized below:
1. The use of economic and cultural sanctions on South Africa by European countries
2. The United States passage the Comprehensive Anti-Apartheid Act in 1986.
All these tactics affected South Africa in terms of political, economic, and military representations.
Answer:
A. ukiyo-e
Explanation:
17th and 20th centuries, Ukiyo-e, a genre of woodblock prints (or woodcuts) and paintings, became the main artistic genre of Japanese woodblock printing. Ukiyo-e means “pictures of the floating world.” Common themes include landscape scenes, the theatre, and pleasure activities.