1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Novay_Z [31]
3 years ago
13

Yo le ___________ por qué no ___________.

Spanish
1 answer:
IRINA_888 [86]3 years ago
3 0

Answer: Pregunte, contesto

You might be interested in
Ayuda !porfaaaaaaaaa
leonid [27]

Answer:

Its dificult but i can do it

Explanation:

all the wordsheet?

7 0
3 years ago
Escriba su opinión :Por que es tan popular la música Cubana en los estado unidos?
Oksanka [162]

Answer:

En mi opinión, la música cubana en los Estados Unidos es muy popular porque la música extranjera y las diferentes culturas son emocionantes para los estadounidenses y escuchar música de otras culturas ayuda a comprender las diferentes culturas.

Explanation:

espero que esto haya ayudado

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Completa las oraciones con el imperfecto de los verbos.
natali 33 [55]
<h3>Complete the sentences with the imperfect.</h3>

1. El doctor dijo que no ____ (ser) nada grave.

Answer 1: era

El doctor dijo que no era nada grave.

The doctor said it was nothing serious.

-

2. El doctor ____(querer) ver la nariz del niño.

Answer 2: quería

El doctor quería ver la nariz del niño.

The doctor wanted to see the child's nose.

-

3. Su mamá ____ (estar) dibujando cuando Miguelito entró llorando.

Answer 3: estaba

Su mamá estaba dibujando cuando Miguelito entró llorando.

His mother was drawing when Miguelito came in crying.

-

4. Miguelito ____ (tener) la nariz hinchada (swollen). Fueron al hospital.

Answer 4: tenía

Miguelito tenía la nariz hinchada. Fueron al hospital.

Miguelito had a swollen nose. They went to the hospital.

-

5. Miguelito no ____ (ir) a jugar más. Ahora quería ir a casa a descansar.

Answer 5: iba

Miguelito no iba a jugar más. Ahora quería ir a casa a descansar.

Miguelito was not going to play anymore. Now he wanted to go home to rest.

-

6. Miguelito y sus amigos ____ (jugar) al béisbol en el patio.

Answer 6: jugaban

Miguelito y sus amigos jugaban al béisbol en el patio.

Miguelito and his friends played baseball in the yard.

-

7. ____ (Ser) las dos de la tarde.

Answer 7: Eran

Eran las dos de la tarde.

It was two in the afternoon.

-

8. Miguelito le dijo a la enfermera que ____ (dolerle) la nariz.  

Answer 8: le dolía

Miguelito le dijo a la enfermera que le dolía la nariz.

Miguelito told the nurse that his nose hurt.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

4 0
3 years ago
Pero si julio no (4)_______ sabe____________ quién es ella, mañana después de la clase voy a escribir un mensaje a valentina
gizmo_the_mogwai [7]
But if July does not (4) _______ know____________ who she is, tomorrow after class I will write a message to valentina
That is the statment in english what are the options?
5 0
3 years ago
Based on what you know about Pablo Picasso, which word best describes his personality
Ilya [14]
Artistic is a word to describe pablo picasso

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Someone help me with exercises 11
    14·1 answer
  • What goes in the blank?
    9·2 answers
  • ?Si ___________________ hace un error, posiblemente necesito un sombrero! A. El carpintero c. El vendedor b. La cajera d. El pel
    15·2 answers
  • A Claudio y Carolina _____________ _____________________ (encantar) comer carne pero a Jessica no ___________ __________________
    13·1 answer
  • What is Charles Darwin known for?
    13·1 answer
  • Answer the question in the affirmative: ¿Usted es estudiante?​
    6·1 answer
  • Nitelik yayınları 7.sınıf matematik cevap anahtarı​
    14·1 answer
  • Can you explaine please..
    15·1 answer
  • Guys pls help me!!!!!!!
    5·1 answer
  • If i am saying "my brother and i" which prounoun would i use?
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!