1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
gavmur [86]
3 years ago
5

Beantworte Nr, B in deinem Klassenheft What am I supposed to do?

German
1 answer:
Dafna11 [192]3 years ago
7 0
There is no number B or u mean 2??
You might be interested in
Help please it’s due tonight and I’m not trying to fail thank you very much
allochka39001 [22]
Umm. Not trying to cheat or anything but u could use translator
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Przekształć zdania na stronę bierną.
katrin [286]

Answer:

down field eggnog Evita aloud bowel obstruction to get to the to pick a few weeks back I have been there done and I'm so excited about this and thought I had the chance you have studied and I was going through my and he is going well and have to do that and I'm so excited about this and thought I had the chance you have studied and I was going through my and he is going

7 0
3 years ago
Read this extract from Kirsten's journal. Choose the person or persons she has most likely written about. Ich habe zwel gute Fre
Eddi Din [679]

Answer: C

Explanation: She said that she has two really good friends that go to the movies with her.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose the most appropriate word to fill in the blank
Naya [18.7K]
It would be the 3rd one (auf)
8 0
2 years ago
Read 2 more answers
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Pick the word that best completes the following sentence.
    8·2 answers
  • What is hi in German
    10·2 answers
  • Ok, also habe ich eine Frage? Hat jemand von euch jemals gerade nach Hause gekommen, ist ins Badezimmer gegangen und hat einfach
    7·1 answer
  • If anyone can help me please I need to graduate
    8·1 answer
  • What different types of cakes, pastries and breads are there? Why is a particular cake, pastry or bread such a common food in Ge
    7·1 answer
  • Kapiland'in kıyameti sınav soruları​
    7·1 answer
  • Complete the sentence.
    5·2 answers
  • We need to put it all together. 4 sentences
    12·1 answer
  • Pick the word that best completes the following sentence.
    7·2 answers
  • Letztes Jahr _______ ich mittwochs und freitags. A. arbeiteten B. arbeitetest C. arbeitetet D. arbeitete
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!