Answer:
D. but these are actually night terrors, which are not dreams but episodes that occur in non-REM sleep
Explanation:
Answer D
Correct. The writer wants to offer a contrasting perspective to the idea that some parents have seen their young children having nightmares. By explaining that the children are actually experiencing night terrors, which are not dreams, the writer demonstrates that there is a contrasting perspective to the parents’ viewpoint.
(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.
Answer:
A is true !
Explanation:
cus a symbol can give a idea or a image of everything you can see
Answer:
I believe it means, you can either join someone and work with them and "get down with them" so do things with them, or get beaten by them and be "crushed" by them. Similar to the saying if you can't beat them, join them. Just a bit different meaning pick to join them or get beaten by them.
Explanation:
I'm not 100% sure but this is my best interpretation. I hope this helped!! Brainliest if it did?? No pressure!
Have a great day :D
Yes it is in the giver good