Answer:
Sample Response: The play is about the frightening path of the children's doomed love and the constant anger of their parents. Only the children's death could end the fight. This is the story for the rest of the play.
Answer:
The times gone past; the good old days. as taken from ask.com 's dictionary. perhaps also "for old time's sake" (for the sake of Auld Lang Syne)
Answer:D Earth’s magnetic field reduces the power
Explanation:
The troposphere is the lowest level of the atmosphere, so it is in contact with the Earth's surface. In contrast, the stratosphere is located above the troposphere, so it is not in contact with the Earth's surface. ... The air density and air pressure are much lower in the stratosphere.
The value of effort is a recurring subject in this passage. The sample demonstrates how the dogs recognize when they must work and are ready to work as soon as they put on the harness. According to the extract, the dogs' attitudes alter entirely when they wear the harness; this shift in behavior demonstrates how much the dogs enjoy their work and that they would continue it for as long as they could.