An opinion is based on feelings. It is biased and what you or someone else believes. It may be true or not.
A fact is something strictly proven right or wrong. And is one answer not many.
Answer:
I’ll add as well if you want
Explanation:
Answer:
In these pages what happens is that the children feel frightened because of a "beast". But what is a beast to them turns out to be a person who has died.
Since this person is something they do not know, they are afraid of him.
Explanation:
This question refers to the story Lord of the flies by William Golding.
At this moment a dead man in a parachute lands on the island. It seems to come from the war. Anyway, the boys believe that the man is the "beast" and begins a chase to find and kill him. Only Simon doubts that such a creature exists and believes that the beast is a part of themselves and that they are only afraid of themselves. He goes into the woods to contemplate the situation as Jack and Ralph climb the mountain and find the beast, but they don't stay long enough to see that it is just a dead man.
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.