1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Svetllana [295]
2 years ago
9

112

Spanish
1 answer:
viktelen [127]2 years ago
8 0

Answer:

1. ¿Cuántos años tiene Carlos? Carlos tiene quince anos

2. ¿A Carlos le gusta ver la tele?  No, a Carlos no le gusta ver la televisión

3. ¿Qué le gusta más a Carlos, jugar deportes o usar la computadora?  A Carlos lo que más le gusta es jugar deportes

4. ¿De dónde es Carlos?  Carlos es de Nicaragua

5. ¿A Carlos le gusta usar su celular (teléfono)? Si, a Carlos le gusta usar su celular.

You might be interested in
WHO IS REALLY GOOD AT SPANISH?
Vikki [24]
Me I could try to help you
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Nosotros no _____ (comprender) inglés. comprenden comprendes comprendemos comprende
jenyasd209 [6]

The answer was Comprendemos

Nsotros no comprendemos inglés.

hope that helps you!!!!!!

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Who are the Hispanic people in California?
ehidna [41]
Mexican are the most popular among the people in California
7 0
3 years ago
Mi padre ___ trenes eléctricos cuando era niño.A. Permitía B. Ofrecía C. coleccionabas d. Obedecía
Debora [2.8K]

Answer: coleccionabas

Explanation: it's the right word in english so you just translate all of the words and see which one fits the context :)

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Choose the best response to the question
    13·2 answers
  • Which verb phrase correctly completes this sentence?
    12·2 answers
  • Creen que los gobiernos deben controlar a los ciudadanos en el uso de las redes sociales? Sustenten su respuesta.
    6·2 answers
  • A bike covers 150 km distance. with 3 liters of petrol than what distance it will cover with 5 liters of petrol?​
    8·2 answers
  • A force of 100n is applied on an area of 4cm square calculation pressure.​
    13·1 answer
  • can someone help me on these question please
    14·2 answers
  • For the sentence below, we can rewrite it
    12·2 answers
  • PPPPLLLLLLLZZZZ help!!!!!!!!!!!!!!!
    8·1 answer
  • How many mountains overlook Trujillo? 3 2 4 5
    12·2 answers
  • Fill in the blank with the Spanish word that best completes the following sentence.
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!