1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vivado [14]
3 years ago
7

Read the passage and answer the question. Like many small animals, the bat is nocturnal; unlike most of its relatives, however,

its front legs are modified to form wings. Because it flies at night, the bat does not rely on its eyes to see, but rather on its highly developed ears. The bat emits sound waves that bounce off objects that lie in flight path. The bat's ears detect the reflected sound waves and the bat swerves to avoid the obstacle. Other mammals, such as whales, use a similar system to navigate the ocean. Human beings have developed mechanical sonar systems for use in ships and submarines. 5 Select the correct answer. What does the author imply in this paragraph?
A. Bats can fly.
B. Sonar systems allow animals to "see" using their ears.
C. Small animals are nocturnal.
D. Whales are similar to bats.
English
1 answer:
Iteru [2.4K]3 years ago
8 0

Answer:

I think the answer is B. (Sonar systems allow animals to "see" using their ears.)

Explanation:

By process of elimination:

A. is incorrect because this statement is only indicated in lines 4 to 7. It is no way the central point of the paragraph.

C. is incorrect because; while the passage mentions that bats are nocturnal, It gives no indication as to whether it (the bat) is also small. Nevertheless, the passage also talks about whales which are the literal opposite of small.

D. is a very tricky option because it is actually implied in the paragraph. Personally, I think D is also a correct answer but my first choice is still B. because of the final statement on human application of sonar systems.

You might be interested in
What was not working in remote learning?What has failed?
Igoryamba

Answer:

I think that kids have been distracted when they are doing remote learning. I mean its computers and kids will be bored of school and will be doing something else like playing games, listening to music and etc. teachers cant see what kids are doing if its a classroom they can see what you are working on and mainly if you need help. Since its remote learning they can't help you because some kids can have internet issues. I think that what has failed is teachers cant help all the kids who need help properly.

Explanation:

<em>Please mark me Brainliest and Hope it helps</em>

8 0
3 years ago
Which diagram best represents reciprocal disclosure?
Arte-miy333 [17]

Answer:

I believe its B

Explanation:

6 0
3 years ago
Can u help me please i need you​
zalisa [80]

Answer:

to be honset

what this mean it cuz i can not see the qustaion

4 0
2 years ago
The following question is based on your reading of A Midsummer Night’s Dream by William Shakespeare. Who falls in love with Hele
kotykmax [81]

Answer: The character that falls in love with Helena first is<u> A. Demetrius. </u>

Explanation: <u>At the beginning of </u><u><em>A Midsummer Night's Dream</em></u><u>, Demetrius</u>, a nobleman,<u> is engaged to Helena</u>, the daughter of Nedar. In that way, <u>Demetrius is the first one to fall in love with her</u>; however, throughout the play,<u> he stops loving her and ends up falling in love with Helena's friend, Hermia</u>. When Oberon perceives that Demetrius has rejected Helena, he orders Puck to enchant Demetrius in order for him to love Helena again. However, Puck makes a mistake and enchants Lysander instead. Therefore, Demetrius is the first character that falls in love with Helena. Lysander is the second one.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write the verbs in the correct form - verbs followed by gerunds and/or infinitives ​
kkurt [141]

Explanation:

try this suggested option [see the attachment].

8 0
2 years ago
Other questions:
  • Write 3/20 into a decimal
    10·2 answers
  • Does the speaker in “Analysis of Baseball” actually analyze the game? Explain, citing details from the poem to support your resp
    9·1 answer
  • What does the man mean when he says, “they have places to go to too”? He believes that all living things are important. The narr
    11·1 answer
  • As a first generation Chinese immigrant what challenges does the mother faces
    9·1 answer
  • Which statement best expresses the connection between the supporting details and the key ideas in a memoir?. . A.Each key idea h
    5·2 answers
  • Which answer shares a word part
    11·1 answer
  • Read the passage from “Initiation.”
    6·1 answer
  • The Civil Rights Act of 1964 states: "It shall be an unlawful employment practice for an employer--to fail or refuse to hire or
    15·1 answer
  • In what way is the word document used in this sentence?
    10·1 answer
  • Complete the following sentence:
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!