1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Fudgin [204]
3 years ago
9

What is the importance of development activities?​

English
1 answer:
Nataliya [291]3 years ago
4 0

Answer:

A training program allows you to strengthen those skills that each employee needs to improve. A development program brings all employees to a higher level so they all have similar skills and knowledge. This helps reduce any weak links within the company who rely heavily on others to complete basic work tasks.

You might be interested in
How does the boy feel at the end of the story?
Dimas [21]

The word that best describes the boy at the end of the passage is gloomy. The answer is letter D. From what the boy thought, he described the house number seven as shabby and unentertaining to live. He compared the house before and after years of service.

4 0
3 years ago
Strange Fruit sung by Billie Holiday has an overall message that
mixer [17]

Answer:

B

Explanation:

8 0
3 years ago
What is the answer?​
Lapatulllka [165]

Answer: first option

Explanation:

7 0
4 years ago
Will give Brainliest
Ivan

Explanation:

Types of Brain Drain

Geographical Brain Drain- This refers to the emigration of individuals of high-skills and high-brilliance to other nations. Furthermore, this departure takes place in search of better-paying jobs. Also, these better-paying jobs will lead to a higher standard of living. Most noteworthy, geographical Brain Drain creates a negative impact on the home country’s economic development.

Organizational Brain Drain – This refers to the departure of individuals of skill, talent, and experience from one organization to another. Furthermore, organizational Brain Drain is very harmful for the organization in which this exodus occurs.

Industrial Brain Drain – This type involves the movement of skillful workers from one industry to another. Furthermore, industrial Brain Drain is the departure of individuals from one industry to another for better pay. Consequently, this causes a deficiency of talent in the industry which loses its workers to other industries.

Brain Drain in Europe follows two distinct trends. The first is an exodus of scientists of high qualification from Western Europe to the United States. Furthermore, the second trend is the migration of skillful workers from Central and South-eastern Europe into Western Europe.

African countries have lost a massive amount of skilled and talented individuals to developed nations. Most noteworthy, this makes it very difficult for African countries to come out of poverty. Furthermore, the most affected nations are Nigeria, Kenya, and Ethiopia.

There has been considerable emigration of talent from the Middle East. In Iraq under Saddam Hussain, there was a significant migration of professionals. This was due to a lack of support for these professionals under Saddam Hussain.

Also, in Iran, there is substantial emigration of skillful professionals on an annual basis. Moreover, the Arab world in general witnesses a huge amount of departures of experts. These departures are certainly due to better opportunities in technical fields in the west.

South Asia experiences a tremendous amount of emigration of talent. Furthermore, this trend is continuously rising year after year. Gulf Countries are a particularly favorite work location for many South Asians. Most noteworthy, there is a lot of demand for South Asian skilled, semi-skilled, and unskilled labor in the Gulf. Moreover, other favorite work locations for South Asians include Canada, United States, United Kingdom, and Australia.

To sum it up, Brain Drain is a widespread phenomenon these days. Many developing countries suffer from this problem of losing their talent to other countries. Most noteworthy, the government must take stern measures to control this loss of talent.

4 0
3 years ago
Identify the passage as either historical or reflective writing.
Charra [1.4K]

The information in the passage shows that it's a historical writing.

<h3>What is a historical writing?</h3>

A historical writing simply means a writing that's used to illustrate what occured in the past.

In this case, the information in the passage shows that it's a historical writing. It was based on the critical examination of sources.

Learn more about history on:

brainly.com/question/25670011

#SPJ1

8 0
2 years ago
Other questions:
  • What is the speaker suggesting in the line below from Walt Whitman's poem "Song of Myself"? If you want me again look for me und
    5·2 answers
  • PLS HELP WILL GIVE BRAINLIEST! Read this excerpt from Holes.
    7·2 answers
  • What is the purpose of newspeak??
    13·1 answer
  • Which of the following lines is an example of the poet's use of apostrophe?
    8·1 answer
  • Which phrase begins with a preposition? A. could not run B. for her sake C. signs on the wall D. sailing in the sea E. ate the c
    15·1 answer
  • Which best describes the suspense technique of flashback
    11·1 answer
  • Can someone solve this? Struggling
    11·1 answer
  • ‘Without any doubting or quiddit,’ What does ‘quiddit ’mean? a. A quiet laugh b. Without any prediction c. An objection d. A sar
    8·1 answer
  • Is there any difference between being responsible and accepting responsibility? Explain. ​
    12·1 answer
  • My ELA teacher wants me to write a Ballad and I don't know what to write. A ballad should:
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!