Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
A simile is used to compare her voice to a "cool, dark room in summer- peaceful, soothing, quiet". This helps let readers know that she is most likely very nurturing, caring, and a definite "motherly figure"
Answer:
6
Explanation:
Briefly describes what he means in the passage
<u>Answer:</u>
<em>Standardized Testing
</em>
<em>Scoring
</em>
<em>SAT Scores
</em>
<em>ACT Scores </em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
All first-time entries must attain the admission process by submitting all the requirements. The aim of providing the requirement to make evaluation easy and enable the institution admits only qualified students.
It is therefore essential that students submit the self-test report and completing other forms. Once the confirmation process is complete, the institution can choose the best students to admit by taking the highest mark scored from each person if the students did the exams for multiple times.