The answer is “The original location was Mexico”
Effects of the Transportation Revolution. The transportation revolution had dramatic social, economic and political effects. Indirectly, convenient transportation encouraged settlement and transformed agriculture. Much more land could now be developed since farmers had access to national markets.
if that didn't answer your question i'll give you another answer
The passage supports the claim of the passage by indicating that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus the last option is correct.
<h3>Who were Europeans?</h3>
Europeans were the the people who live in the continent of Europe.The Europe comprises of the countries like Russia, Germany, England, France, Italy, Poland, Spain,Ukraine, Romania etc.
The complete question is attached below.
The above passage indicates that sugar played important role in the diet of the Europeans as it says that Sugar was given its on place as in the dessert. It became the food of necessity.
Sugar didn't only had the impact on the wealthy Europeans diet but also on the England's poorest workers also included it in their diet. Thus the last option is correct.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1
Answer:
The wealthy were largely unsupportive of industrialization, while the poor felt that it provided them with new opportunities.
Explanation:
the primary function of the executive branch was to enforce laws.