Answer:
Im Jada I have 2 dogs. I like movies my favorite are Will from wall street, Madagascar, and Secret Life of Pets. My favorite colors are pink and yellow and my favorite subkect in school is English.
Explanation:
Answer: Hi! A useful summary of this passage would focus on D (the natural and man-made features of Bali).
Explanation: The paragraph shown isn't exploring enjoyable things to do in Bali. Secondly, descriptions of Bali's buildings, in particular, wouldn't be necessary if they could be summarized along with man-made and non-man-made features of Bali. Finally, some facts about traveling to Bali could be nice, but they are also not essential for summarizing the atmosphere of the landscapes Bali has to offer. Thus, D is the best answer.
I hope that this helps you out! Have a good day! :)
Answer:
The statement is rewritten with the answer as follows: "This is an excerpt from <em>Never Let Me Go</em> a 2005 dystopian science fiction novel by British author Kazuo Ishiguro".
Explanation:
The book, Never let me go, was written by the British actor Kazuo ISHIGURO and the excerpt was found in Chapter 7 of the book. The novel is characterized by the narrator's disappointments, excitements, anxieties and moments of happiness as she grows older.
Explanation:
Where is the Photo of the passage or the paragraph
First get there attention.Ask them if they ever had the same feeling of it.Tell them something compared to you and it.Be specific but attention maker.But dont be too specific ,itll be a little boring and wont get attention.Hope that helped