Answer:
omg I'll find the answer as soon as I can
Explanation:
OMGGGGG you're an Army I am too. Today's Suga's birthday btw
Answer:
Miners, ranchers, and farmers remade the land- scape of the West as they adapted to their new surroundings.
Explanation:
The geography of the West was further changed by the development and expansion of a large and successful railroad industry that moved the West's natural resources to eastern markets. Westward expansion profoundly changed American society. As the nation grew, more people looked west in order to obtain cheaper land
Hope this help =)
If this is wrong write in comments and tell me the options you have for the answer
Answer:
B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.
D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.
These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.
The Voting Rights act of 1965 declared that no new election laws could be enacted in any state without approval from the Department of Justice. In place of approval it can also be said that without prior clearance from the Department of Justice, it is not possible for any person in the United States of America to hold elections.
<span />