1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nastasia [14]
3 years ago
9

Mientras los actores _____, el director observaba.

Spanish
2 answers:
sergeinik [125]3 years ago
7 0
The answer is A actúan
Murljashka [212]3 years ago
6 0
The answer is D
actuaban
You might be interested in
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
Complete the sentence with the correct Spanish phrase; would you like me to tell you_?
blagie [28]
Quisieras que te dijera un "secreto*

it means would you like me to tell you a secret
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
pati tiene que comprar asientos nuevos para un cine que tiene 55 filas de 35 asientos cada una a ¿cuantos asientos devera compar
kogti [31]
55 x 35 = 1925 asientos
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
WILL BRAINLIST IF CORRECT!
Dafna11 [192]

If you wanted to say “you” when speaking to one person informally, you would use ____ as the subject pronoun.

Tu, you

if you wanted to talk about yourself and someone else, you would use ________ as the subject pronoun.

Nosotros, us

6 0
2 years ago
~PLEASE DO THIS TODAY SOON!! ANY LINKS OR NON-HELPFUL ANSWERS WITH BE REPORTED ASAP!! WILL BE GIVING BRAINLIEST, THANK YOU, AND
Brrunno [24]

Answer:

Escuchar

  • Yo escucho
  • Tu escuchas
  • Ella escucha
  • Nosotros escuchamos
  • Ellos escuchen

Aprender

  • Yo aprendo
  • Tu aprendes
  • El aprende
  • Nosotros aprendemos
  • Ellos aprenden

Escribir

  • Yo escribo
  • Tu escribes
  • Ella escribe
  • Nosotros escribimos
  • Ellos escriben

I'm not 100% sure on aprender but the others are correct. Hope this helps!!

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Numero de aguja para niños de 15 dias nacido para toma de muestra emograma comoleto
    9·1 answer
  • ¿Qué estás haciendo?
    10·1 answer
  • PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!
    14·1 answer
  • Which word best completes the first sentence? Tengo ___ . Necesito agua. prisa cuidado sed razón
    9·2 answers
  • Choose the correct translation of the following sentence:
    10·1 answer
  • What is the answer to Que te gusta hacer en invierno
    9·1 answer
  • Cual es tu fruta favorita?
    7·2 answers
  • Help with answers 3-5
    7·2 answers
  • HELP NOW
    14·2 answers
  • Answer tho those too^^
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!