1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
azamat
3 years ago
12

I need the answer asappp plsssss and ty

English
2 answers:
ohaa [14]3 years ago
6 0

Answer:

Explanation:

Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.

This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.

Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.

This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.

Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can

While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.

Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster

This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.

Artemon [7]3 years ago
4 0

Answer:

Explanation:

Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.

This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.

Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.

This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.

Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can

While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.

Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster

This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.

You might be interested in
(1) Each state should enact a law that makes wearing seat belts mandatory for all passengers and drivers in cars and trucks. (2)
horrorfan [7]
Sentence 5: Because of the first phrase!
8 0
3 years ago
Question 6: To enjoy their two-day excursion, they had planned it A. carefulness B. care C. carefully D. careful​
tensa zangetsu [6.8K]
The answer is C as it is the only grammatically correct answer
7 0
3 years ago
Formal letter to the press on the ban on sexual explicit scenes in the television​
Dimas [21]

Answer:

G - 6/11,

Los Angeles,

California,

22nd March 2021,

The Editor,

NBC News,

New York,

Subject: Regarding the ban of explicit sexual scenes on television.

Sir,

Through your esteemed news channel, I would like to show concern towards the increased explicitness of television programs in showing sexual scenes. Television is such a means of communication that is watched by every stratum of people, be it kids, students, adults, or even elders. Such an open showcase of intimate scenes not only influences the kids and adolescents but also distracts the adults to go on the wrong path, spoils relationships, affects the sentiments of the elders, and spoils the society as a whole.

Recent reports have shown that these explicit sexual contents leave a desensitized and causal impact on the entire population. Thus, such scenes are required to be banned to show explicitly on national television to prevent such insensitiveness and allowing kids to know things at right time. I request you to kindly throw light upon this issue so that concerned authorities could take necessary actions in this regard.

Thanking you,

Yours Sincerely,

Georgia.

6 0
3 years ago
Knowledge and Ideas: Explain the purpose of the Constitution.
Jlenok [28]
One of the main purposes of the constitution is to establish the rights of US citizens.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please please someone help me out please I will really appreciate it a lot
Sindrei [870]
I think it's the last one. I hope you find the right answer.
8 0
4 years ago
Other questions:
  • Read this line from the text:
    10·2 answers
  • In Revolution 2.0 “Why Protest”? What are some of these statistics, and what purpose is their function in the document?
    8·1 answer
  • Read the following passage from Susan B. Anthony:
    7·1 answer
  • Read the excerpt from Hamlet. Hamlet: Follow him, friends: we’ll hear a play to-morrow. [Exit POLONIUS, with all the Players but
    11·2 answers
  • Which sentence best shows correct comma usage? Mexico has a lot in common with the United States, the country to its north. Mexi
    10·1 answer
  • Why have there been few opportunities to study the arctic wolf?
    7·1 answer
  • 15.PART B: Which of the following quotes best supports the answer to Part A?Single choice.
    11·2 answers
  • Find two similes.
    13·2 answers
  • What is the meaning of conflict?​
    12·2 answers
  • Pls help me with this im going to fail
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!