<u>Answer:</u>
‘The Canterbury Tales’ as the name suggest, consist of a total of 24 stories which is written by Geoffrey Chaucer. The narrator of these stories is Chaucer himself, he is one of the character from the story. Chaucer finds humor in everything. His style of writing is quite humorous.
He wants that when his readers read his work, they find pleasure in reading, and which is why Chaucer reveals the funny trait of almost all his characters, to please his audience.
Answer: In first person point of view the narrator is a character in the story, dictating events from their perspective using "I" or "we."
Explanation: hope it helped don't for get drop a like\heart
Hello. This question is incomplete. The full question is:
Paraphrase the passage below from The Odyssey: A Prodigious Man Slept in this cave alone and took his flocks to graze afield remote from all companions knowing none but savage ways a brute so huge he seemed no man at all of those who eat good wheaten bread but he seemed rather a shaggy mountian reared in solitude.
Answer:
It was common for a large, crude and un-civilized man to sleep alone in a cave after taking his livestock to eat the vegetation they needed, away from people. The man did not know how to live in a civilized way, he did not know how to eat properly and he did not even behave like a human being, he did not even look like one, he looked more like a wild, furry and little sociable animal.
Explanation:
A paraphrase happens when you take a passage written by an author and rewrite it by modifying the words, but maintaining the same meaning as the passage, as shown above, where a paraphrase was made of the description of Cyclops Polyphemus, from the original text of " Odyssey".
It is important to note that the paraphrase is not a summary but an adaptation of the original text. In addition, the paraphrase should always be referenced, placing the author's name and page number where it is possible to find the original text.
Character and plot.
Character would help you understand who was doing something.
Plot would help you understand what is going on.
Hope I helped :)
I would be available thursdays and Friday and yes I have lived in a big city Enfield mature enough to move around and shop . Thank you for appreciating my attentions Thank You , ( your name )