A parliamentary procedure has so many rules so as to carry out its main goal of reaching the best decision without bias.
If motions are brought up and are directly recognized without rules, do you think everything will be deliberated properly?
The organization strictly follow parliamentary procedure in order to reach a group decision with the least conflict. Therefore, everything can be narrowed down to "peace and order".
It's all for peace and order.
I think it means like hes walking off of the bad path or maybe he was being slightly rude when he said this statment
Answer:Hello! I need help with how to start this sentence off. Thank you!
John Doe is at it again. In another one of hi s liberal, big business schemes, he's after taxpayers' pocketbooks, trying to convince them that Phoenix needs a rail system. Phoenicians know better. Our freeways and bus system are doing just fine. S h;lfydince when did Doe regain our trust, anyway? His last idea cost millions and vot
Discuss the options for financial assistance realated to higher education in South Africa
Explanation:
Answer:
I feel that there is a misunderstanding in the third paragraph of the essay. The writer talks about thesentence structure of the story and tries to tie that in with the topic of “suspense”. If the writer’s intentions
The false interpretations from the two passages is that Both authors state that coral reefs are polluting the ocean floor. Thus option 2nd is correct.
<h3>What is Coral reefs?</h3>
Coral Reef refers to the tiny organisms which live in the colony which is known as tiny Corals. These are the animals which are marine Invertebrate.
According to the given passage, the main idea of the author is to make people aware about the significance of the coral reefs and wanted to keep the balance in the ecosystem.
According to the given passage, Both authors state that coral reefs are polluting the ocean floor. Therefore, option 2nd is correct.
Learn more about Coral Reef here:
brainly.com/question/2995536
#SPJ1