Answer:
Possibly D, my second choice would be A.
Explanation:
Answer:
Both the picture and the poem celebrate the power and beauty of the ocean
Explanation:
Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
Answer:
Protest art is the creative works produced by activists and social movements. ... Social movements produce such works as the signs, banners, posters, and other printed materials used to convey a particular cause or message. Often, such art is used as part of demonstrations or acts of civil disobedience.
African Americans expressed their feelings through posters and banners.
Explanation:
Answer:
D) Finley was told she must choose her words more carefully than she did last night.