Answer:First aid training programs generally focus on one aspect of first aid care, such as wilderness first aid or training for professional emergency responders. First aid training programs are available from organizations such as the American Red Cross and National Safety Council, as
Explanation:
The purpose of Mary's visit to the grocery store and conversation with Sam is to establish a credible alibi for herself. Within the previous hour, Mary's husband told Mary that he was leaving her. Shortly after, Mary clubbed him to death with a frozen leg of lamb.
He uses a technique called enjambment. It is when you don't end your thought within a single line, but transfer it to the next line of the poem, which is evident here.
Answer:
A
Explanation:
This passage speaks mostly about Banquo's astute understanding of how the agents of evil work: they tell the truth about things that don't matter. Then they betray us in things that really do matter.
Which answer is closest to that interpretation? It certainly isn't B. There is no mention of Banquo's children. Nor of his children becoming kings.
C is possible. But there is no mention of Duncan at all. He says nothing about how Macbeth will go beyond being Thane of Cawdor. Just that there is something beyond the Thane of Cawdor.
D is not in support of murdering Duncan to get the throne. Banquo never was in favor of killing Duncan and he won't be when Macbeth does the grisly deed.
That leaves A. The remark I put at the beginning says just about what Banquo says in the passage.
A fictional prose piece that can be easily read in one sitting.