First she want a dress because in her she need one for this type of affair where she would just wear it once to impress people. Basically she was just thinking about her self at this point because her husband was saving the money for a gun that he wanted but instead he got her the dress because in was more of a need.
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
Scabbards were historically, albeit rarely, worn across the back with the intention of being quickly unsheathed, but only by a handful of Celtic tribes, and only with very short lengths of sword.<span>This is because it is almost impossible to draw any true two-handed sword and extraordinarily difficult to draw the majority of one-handed swords from a scabbard on the back.</span>
Hello~
The definition of 'juxtaposing' is:
To put close together/side-by-side (typically used for comparison).
I hope this is helpful! Good luck :)