Answer:
an organizational context during learning
Explanation:
Bransford and Johnson’s study had participants hear a passage which turned out to be about a man on the street serenading his girlfriend in a tall building. The wording of the passage made it difficult to understand, but looking at a picture made it easier to understand. The results of this study illustrated the importance of an organizational context during learning in forming reliable long-term memories.
Answer:
Covering parts of what is now northern Ethiopia and Eritrea, Aksum was deeply involved in the trade network between India and the Mediterranean (Rome, later Byzantium), exporting ivory, tortoise shell, gold, and emeralds, and importing silk and spices
Explanation:
Happy to assist you! If you have any questions or comments, Please comment in the boxes below! Have a wonderful day!
-Alaska
EN qùe pòr jokłh jshsjsj shakki. Webdkjkj bibi hdhhoehhiho bodh house bolfheohlvhek . I don’t know about this language sorry.
Answer:
The political philosopher is John Locke.
<span>b. it is considered to be a problem if it is out of proportion to real danger.</span>