Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Internal. Which means "problems in the inside" as with themselves. For example, many people face depression, anxiety, paranoia----just to name a few. All of those are MENTAL illness that people have to battle with daily. External conflict/ battles, are with actual people.. something we can see. External means "outside". Hope I helped!
Answer:
The Niagara movement was established in 1905. It was led by civil rights leaders such as W.E.B. Du Bois and William Monroe Trotter. Their mission was to affect political and social change for African Americans. They sought to end institutional injustices and to expand economic and educational opportunities for Black Americans. The group's efforts led to the formation of the National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) in 1909. Note that the language of the speech is representative of the time period in which it was delivered. Some words and phrases are no longer appropriate.
The statement which best describes the mistake the writer makes in the paragraph is the following one:
The writer loses focus and shifts to another topic.
He starts off by pointing out the overall benefits of exercising, and supports his idea by also giving examples of activities people should engage in. However, focus is lost when the writer begins to address the importance of a balanced diet to the body. That would require a new paragraph.