Answer:
Explanation:
I recently noticed by best friend is skipping school often to go out with his friends and I am very concerned about him.After he started befriending them his grades became worst and his personality is changing badly.
Answer:
wiglaf's speech is an attempt to remind the other ten retainers of the honor code of comitatus and to shame them into action. In this system, a lord or king offers protection to his retainers (or thanes) and supports them with a share of bo-oty, gifts, and even land.
Explanation:
<span>A. Hyperbole
There is happiness, and then there is the happiness described in this passage. Hyperbole is an extreme exaggeration, and the author here is extremely exaggerating the happiness that the man is feeling. He is overemphasizing aspects of happiness and stretching them to the farthest explanation in order to create humor in the passage.</span>
Montresor smiles at the thought of Fortunato's death.
Answer:
Exposes students to different perspectives and materials.
Explanation:
Online learning can show students new ways to work and show them different perspectives. Rather than sitting face to face with a teacher and a student, they could be in the comfort of their own home.