Answer:
Without knowing the context of this question I would say a lot of horror films come from real life experiences exaggerated and from dreams of the writer.
Explanation: Read about horror writers and their influences.
System is a kind of program that evaluate leaderships
Answer:
The given extract is taken from the play of William Shakespeare "Othello".
Explanation:
The lines are spoken by Iago in Act 3, Scene 3.
Iago is the antagonist of the play and the most villainous among Shakespeare's villains. Iago had manipulated Othello in believing that his wife Desdemona is cheating on him with his lieutenant Cassio. He does so because he is jealous that he was overlooked for this position so he plans revenge.
In the given quote, Iago is trying to convince Othello of Desdemona's unfaithfulness. He asks Othello to keep watch on Desdemona. Othello eventually agrees.
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning