Answer:
Explanation:
dang ion ion ion even kno...........................
Answer:
He teaches them, though each can be overcome alone, they are invincible combined.
Explanation:
Having bound a bundle of sticks together (or in other accounts either spears or arrows), he asks his sons to break them. When they fail, he undoes the bundle and either breaks each stick singly or gets his sons to do so. In the same way he teaches them, though each can be overcome alone, they are invincible combined.
Hope this helps!
Explanation: I believe the best would be the third option C, Students should make an informed decision when choosing a college as the passage talked a lot about the considerations and research behind selecting the right choices. Option B only states students should consider only financial aid while option A isn't supported as it doesn't mention stress in the passage. Not to mention A and D are opinions and the opinions of the reader could be different than another.
Answer
A
Explanation
Not all dogs have mild mannered naturally