The sentence that can be removed <u>without affecting the explanation</u> is "<em>In the 1800s, the United States was still a very young nation, trying to solidify its identity</em>."
The reason this sentence can be removed is that it does not offer any necessary information to the explanation. The passage is about how technology leads to bigger cities. This information is conveyed just as efficiently without the need for the first sentence.
Rather than serving to offer information, the first sentence in the passage serves as a sort of <u>introduction</u> to the text. The very next sentence can just as easily serve as an intro to the passage while providing context for the development of early technology that led to the industrial revolution.
For these reasons, the sentence "<em>In the 1800s, the United States was still a very young nation, trying to solidify its identity</em>." can easily be removed from the passage <u>without affecting</u> the explanation.
To learn more visit:
brainly.com/question/816588?referrer=searchResults
Depressing and crime would be up higher because you can’t see.
Answer:
The poet, Wordsworth in "Tintern Abbey" explains the endowed beauty the abbey posseses. It also describes the benefits he can derive from his environment in achieving and obtaining peace.
The poet speaks about the nature's power of healing and refers to his sister as a means of personal connection. In "Tintern Abbey", the poet utilizes the practice of relating the events that take place in the poet's life which has become part of romantic poetry. In the poem, the poet tends to weep over the loss of certain things in nature such as mountains, woods but immediately reveals that he takes solace from the time he had spent with them.
"Tintern Abbey" is a romantic poem written by William Wordsworth.
Garage is a noun.
Hope it helps!
Explanation:
you hang out of oranges weight♎ and the other day☀☀☀ of oranges weight♎♎♎♎ and the other side I was a great day and the rest is a great time I was so good for you to everyone who